naar Marker Nieuws indexpagina
Doet u ook mee aan de Burgerpeiling gemeente Waterland?
U kunt de enquête invullen tot vrijdag 15 juni 2018
   www.waterland.nl/burgerpeiling   
 
Wat vindt u van de voorzieningen in uw buurt? Voelt u zich thuis in uw buurt? Maken wij u voldoende deelgenoot van plannen? Wij horen graag uw mening. Daarom voeren wij een Burgerpeiling uit.
 
Wat is de "Burgerpeiling"? 
“De Burgerpeiling” is een onderzoek naar uw ervaringen met uw buurt, uw leefsituatie en over uw ervaringen met de gemeente. Door dit onderzoek hopen wij -samen met u- de zorg voor uw buurt en de ondersteuning verder te verbeteren. De Burgerpeiling is een veel gebruikte vragenlijst in gemeenten en levert betrouwbare en vergelijkbare inzichten op waarmee wij omstandigheden en behoeften van buurten kunnen inventariseren. Uw antwoorden worden niet gekoppeld aan uw naam en adres en worden strikt vertrouwelijk behandeld en anoniem gerapporteerd.
 
U start het onderzoek door de volgende link te gebruiken: www.waterland.nl/burgerpeiling. Heeft u geen toegang tot internet maar wilt u wel meedoen aan het onderzoek? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen en sturen wij u een vragenlijst per post. Het invullen van de vragenlijst kost u ongeveer 15 minuten. U kunt de enquête invullen tot vrijdag 15 juni 2018.
 
Resultaten
Medio augustus 2018 komen de resultaten van de Burgerpeiling beschikbaar. Wij communiceren over de uitslag via de gemeentepagina, social media en onze website. U kunt de resultaten medio augustus ook bekijken op de website WaarStaatjeGemeente . Als u vragen heeft over het onderzoek neemt u dan contact op met de afdeling Publiekszaken via telefoonnummer (0299) 658 534. Wij  zijn benieuwd naar uw mening en hopen van harte dat u mee wilt doet aan dit onderzoek!
 

Bron: Gemeente Waterland, zaterdag 19 mei 2018

 naar Marker Nieuws indexpagina