naar Marker Nieuws indexpagina
Jean van der Hoeven op kandidatenlijst CDA Weesp
Voormalig CDA wethouder in Waterland staat op nummer 12
 
De kieslijst CDA-Weesp voor de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart 2018 is bekend. De ledenvergadering van het CDA-Weesp heeft gekozen voor een kieslijst met ervaring en nieuw elan.
 
De lijst combineert continuďteit, ingebracht door zittende raadsleden met vernieuwing en verjonging door talentvolle nieuwkomers. Het bestuur heeft daarnaast een enthousiaste groep lijstduwers kunnen mobiliseren die de kandidatenlijst ondersteunen.

Lijsttrekker Jan Renzenbrink is trots op het team CDA-Weesp: “We hebben een goede lijst met echte volksvertegenwoordigers die weten wat er speelt in de samenleving. De gevarieerdheid in het team met 2 dames, 3 heren, verschillende achtergronden plus de verschillende leeftijden maakt ons nog sterker. Ik ben daar heel blij mee en samen gaan we aan de slag om met veel realisme en evenwichtigheid de belangen van de Weesper samenleving te dienen. Onze leden stellen veel vertrouwen in dit team. Het team CDA-Weesp hoopt dat ook veel Weespers ons hun vertrouwen gunnen tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen.”

De groep enthousiaste CDA leden op de kieslijst zijn:
1. Jan Renzenbrink
2. Cees Sluijk
3. Katinka Hilders-van de Wetering
4. Miriam van Straten-Nagel
5. John van Baars
6. José de Groot-Wasser
7. Ben de Groot
8. Liddy Groen-Bruin
9. Hans Burggraaff
10. Willem Hilders
11. Oscar Korte

12. Jean van der Hoeven
13. Ton Wienema
14. Hans Bergmans
15. Kees Nelis
16. Lieuwe Veerman
17. Frans Lijnsvelt
18. Ben Lüken
19. Betty Burggraaff-Moscoviter
20. Henk Alberts
 

Bron: CDA Weesp, zaterdag 20 januari 2018

 naar Marker Nieuws indexpagina